HOKEJ DNES: REPREZENTACE A EXTRALIGA

Brankář Ocelářů Ondřej Kacetl a útočník Dynama Adam Musil ve 4. finále play off extraligy 2024 Třinec vs. Pardubice

Pardubice vs. Třinec: 5. finále play off ELH 2024 živě dnes

Dynamo dvakrát stáhlo náskok Ocelářů, stav finále je tak 2:2. Klíčový 5. zápas Pardubice - Třinec sledujte živě ve středu od 18:00.

Česká hokejová reprezentace do 18 let v utkání proti Kanadě.

Mistrovství světa v hokeji U18 2024: program, výsledky, Češi

Budoucnost hokeje na jednom místě. MS U18 2024 hostí Finsko, podívejte se na program, výsledky i info o české reprezentaci do 18 let.

Dvě největší hvězdy Chicaga Blackhawks, které by se měly představit na hokejovém MS 2024: Connor Bedard (Kanada) a Petr Mrázek (Česká republika).

Posily z NHL na mistrovství světa v hokeji: Češi a další týmy

Kdo z NHL posílí reprezentační týmy na MS? V pravidelně aktualizovaném článku se dočtete, kteří hráči dorazí do Prahy a Ostravy.

Sam Reinhart a Andrei Vasilevskiy mohou být klíčovými hráči série play off NHL mezi Floridou a Tampou

Florida vs. Tampa živě: NHL play off 2024 - preview, výsledky

Hned v prvním kole play off NHL 2024 uvidíme bitvu o Floridu! Panthers jako vítězové divize začnou proti Lightning doma v Sunrise.

Kapitán Třince Petr Vrána s Masarykovým pohárem pro vítěze play off extraligy ledního hokeje

Hokej play off extraliga 2024: pavouk, program, výsledky

Od předkola po finále, vydejte se s námi na cestu play off hokejové extraligy 2024. Jaký je ✔️ program, výsledky, kde zápasy sledovat živě?

Rangers by měla i v playoff táhnout jedna z nejlepších formací NHL

NY Rangers vs. Washington živě: NHL play off 2024 - preview, výsledky

Vítěz Presidents' Trophy New York Rangers se v 1. kole utká s týmem, který do play off proklouzl až na poslední chvíli, Washingtonem...

Hokejisté Winnipegu a Colorada se utkali v posledním týdnu základní části, nyní se oba celky střetnou i prvním kole NHL play off 2024

Winnipeg vs. Colorado živě: NHL play off 2024 - preview, výsledky

Nejlepší obrana proti nejproduktivnější ofenzivě. Série play off NHL 2024 Winnipeg vs. Colorado slibuje vyrovnanou a strhující podívanou.

Vancouver Canucks a Nashville Predators na sebe narazí ve čtvrtfinále Západní konference play off NHL 2024. V akci Quinn Hughes z Vancouveru

Vancouver - Nashville živě: NHL play off 2024 - preview, online

Výherce Pacifické divize se v 1. kole play off NHL utká s držitelem divoké karty. Přečtěte si preview série mezi Vancouverem a Nashvillem.

Robin Staněk ze Vsetína a Jaromír Jágr z Kladna v druhém utkání baráže o extraligu 2024

Vsetín vs. Kladno livestream: Baráž o extraligu 2024 živě dnes

Valaši sice podali svůj nejlepší výkon v sérii, přesto jsou krok od vyřazení. Baráž Vsetín - Kladno od 18:00 pokračuje 4. zápasem.

David Pastrňák střílí na bránu

Kde sledovat NHL v TV? Program přímých přenosů

V článku se dozvíte, jak sledovat kanadsko-americkou NHL živě na internetu i v televizi. Přinášíme vám také program dalších zápasů NHL v TV...

Souboje útočníka Edmontonu Connora McDavida s obráncem LA Kings Drew Doughtym budou patřit k ozdobám 1. kola play off. Sledujte NHL živě na Fortuna TV.

Edmonton vs. Los Angeles živě: NHL play off 2024 - preview série

Connor McDavid s Leonem Draisaitlem se vydávají dobývat obranu Kings, za něž může chytat i David Rittich! Sledujte NHL živě na Fortuna TV.

Český útočník Radek Faksa v zápase play off NHL mezi Dallas Stars a Vegas Golden Knights

Dallas vs. Vegas živě: NHL play off 2024 - preview, výsledky

Nejlepší tým západu proti obhájci Stanley Cupu, Faksa proti Hertlovi. Přečtěte si vše o sérii 1. kola play off NHL 2024 Dallas - Vegas.

Série Boston vs. Toronto bude i soubojem dvou špičkových kanonýrů – Davida Pastrňáka a Austona Matthewse. Sledujte play off NHL živě na TV Tipsport.

Boston vs. Toronto živě: NHL play off 2024 - preview, výsledky

Série Boston vs. Toronto nabídne souboj kanonýrů Pastrňáka s Matthewsem, předvedou se i Zacha či Kämpf! Sledujte NHL živě na TV Tipsport.

Finálová série mezi Třincem a Pardubicemi je plná dramatických momentů. Sledujte ji živě v online livestreamu na TV Tipsport.

Extraliga finále play off živě: Třinec vs. Pardubice livestream

Třinec uspěl před domácím publikem a ve finále proti Dynamu vede 2:1 na zápasy. Bitvy o extraligový titul vysílá živě TV Tipsport.